Ny hjemmeside om aktiviteter og attraktioner i Nordbyen

Randers
Mandag 19. september 2022 kl. 15:00

Ny hjemmeside om aktiviteter og attraktioner i Nordbyen
Foto: Randers Kommune


Af Carina Kondrup

Ny hjemmeside om aktiviteter og attraktioner i Nordbyen

Randers Kommune lancerer i samarbejde med RandersBolig en ny hjemmeside med inspiration til oplevelser og bosætning i Nordbyen.

I Nordbyen i Randers er der masser af oplevelser og muligheder for alle aldersgrupper. I såvel boligområderne som udenfor er der fokus på fællesskab, mangfoldighed og naturen. Det formidles nu via en ny hjemmeside, som Randers Kommune i samarbejde med RandersBolig står bag.

"Det er virkelig positivt, at hjemmesiden Nordbyen Kalder, nu er i luften, så flere får muligheden for at opdage, hvor meget der er at komme efter, og blive inspireret til selv komme ud og opleve det. Området er i rivende udvikling, og det kan jeg kun opfordre til at blive en del af og se med egne øjne," siger Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune.

Den nye hjemmeside er en del af kampagnen "Nordbyen Kalder", der sætter fokus på Nordbyens mange gode tilbud. Hjemmesiden er blandt andet dedikeret til at formidle aktiviteter i Nordbyen. På siden finder man en samling af sjove aktiviteter for børn, unge og ældre, for eksempel naturudflugter, rollespil, nørkleklubber, flyveture og andre fritidsaktiviteter.

Derudover er hjemmesiden en inspirationskilde til oplevelser og måske endda en overnatning på Nordre Fælled. Besøgende på hjemmesiden kan også blive klogere på, hvor man kan lave mad over bål, lege i tarzanbane eller plukke skovæbler.

Hjemmesiden opdateres løbende med nyheder fra området. Om hvad der rører sig, om kommende begivenheder og fortællinger om Nordbyens beboere. Samtidig er det muligt at danne sig et indtryk af, hvordan livet som beboer i Nordbyen kan være.

Bo i Nordbyen

Nordbyen Kalder er et samarbejde med RandersBolig, der skal sætte fokus på de muligheder og styrker, der findes i området - også inde i boligerne. Derfor er det muligt, via den nye hjemmeside, at få et overblik over ledige lejligheder, faciliteter og institutioner i området, som er relevante for potentielle nye beboere.

"Nordbyen er et dejligt sted at bo, og der er utrolig meget potentiale i boligerne i området. Både for mindre og større familier, men også for de studerende og ældre. Det skal vi huske at fremhæve overfor potentielle lejere, og derfor er vi meget glade for, at hjemmesiden nu går i luften, så vi kan få værdierne i området endnu mere frem i lyset," siger Kenneth T. Hansen, direktør i RandersBolig.

Hjemmesiden opdateres regelmæssigt med ledige boliger, og der er altid mulighed for at skrive sig på ventelisten, hvis der ikke lige er den type bolig, man søger.

Besøg hjemmesiden på www.nordbyenkalder.dk.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.