Ny formand Radikale i Randers kommune

Randers
Fredag 26. juni 2020 kl. 08:00

Ny formand Radikale i Randers kommune


Søren Mikkelsen fra Gjerlev er på den netop afholdte generalforsamling nyvalgt som formand for Radikale Venstre i Randers Kommune.

Morten Kjær Sørensen ønskede ikke genvalg, da han ikke mener, at det er foreneligt med også at være folketingskandidat.

Søren Mikkelsen erklærede efter valget, at han går efter to mandater ved kommunevalget i år 2021. Radikales stemmetal ved henholdsvis EU og landvalgene giver potentialer herfor.

Ydermere vurderer formanden, at Radikales arbejde i byrådet understøtter hans håb om mandatfremgang; bl.a. radikales grønne profil, ligesom den kendsgerning at forholdsvis mange unge stemmer radikalt.

Den nyvalgte formand bemærkede tillige, at han er meget tilfreds med det budget Radikale Venstre indgik med Socialdemokratiet, de Konservative, SF, og DF sidste år. ”I dag kan vi se, at det ikke er så ringe endda, for at sige det på jysk”, bemærkede han.

Søren Mikkelsen bor i Gjerlev/Øster Tørslev området, og det har han gjort i en årrække. Sin barndom og ungdom trådtes på øen Fur.

Radikales bestyrelse er endnu ikke konstitueret. Den nyvalgte bestyrelse består af: Poul Rubach. Dan Løvkvist, Rebecca Marie Johanneson, Morten Kjær Sørensen, Karin Blach, Tom B. Jacobsen, Maria Fangel, Hans Toftdahl.

Byrådsmedlem Mogens Nyholm, valgtes til spidskandidat til kommunevalget 2021.

Morten Kjær Sørensen genvalgtes til folketingskandidat. Mogens bor i Randers og Morten bor i Bjerregrav.
© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.