Ny erhvervskundechef: Hos mig oplever kunderne et nærvær

Randers
Søndag 4. juni 2023 kl. 09:00

Ny erhvervskundechef: Hos mig oplever kunderne et nærvær
Danske Andelskassers Bank A/S


Det er en erfaren kvinde, der er blevet en del af Andelskassen i Randers. De sidste 27 år har hun arbejdet i Vestjysk Banks erhvervsafdeling i Randers med finansiel rådgivning og sparring for erhvervskunder som omdrejningspunkt.

For Ulla har hendes rådgivning og samspil med kunderne altid været båret af nærvær og den gode relation.

”Det er vigtigt for mig at være tæt på mine kunder, og vores samarbejde er båret af en høj grad af tillid. Jeg giver meget af mig selv i mit arbejde, og kunderne kan mærke, at jeg virkelig interesserer mig for dem og deres virksomhed. Jeg er mere end en bankdame, der leverer bankforretninger. Mine kunder ser mennesket bag og oplever, at min person, relationen, jeg har til kunderne, og den faglighed, jeg kan byde ind med – den gør en stor forskel,” siger Ulla.

At gøre en forskel

Netop det med at gøre en forskel for kunderne motiverer Ulla i det daglige arbejde. Og så kan hun godt lide at arbejde med kunder, der lægger hjerteblod i deres virksomhed, og det gælder både små nichevirksomheder og større brands.

”Jeg synes, det er spændende at lære noget om mine kunders virksomheder. Mærke hvordan de brænder for deres virksomhed og lægger deres hjerteblod der hver eneste dag. Jeg gør mig mange tanker om, hvad der kan være godt for mine kunder, og så brænder jeg for at gøre en forskel og hjælpe dem til at tænke ud af boksen eksempelvis ift. bæredygtighed, strategi, udvikling osv.,” fortæller Ulla.

Ægte randrusianer med værdierne på rette sted

Ulla er født og opvokset i Randers og har boet i byen hele sit liv. Hun har derfor et stort lokalkendskab. Med skiftet til Andelskassen glæder Ulla sig til at fortsætte sin nærværende rådgivning og at opbygge langvarige relationer med sine kunder.

”Randers er en skøn by, der har været igennem en kæmpe udvikling de senere år. Jeg er meget lokalt forankret, og det er Andelskassen også. Bankens fokus på nærværende rådgivning og de gode, trygge relationer passer godt sammen med mine egne værdier. Her er plads til at komme hele vejen rundt om kunden. For kunderne er deres virksomhed ikke bare dér, hvor de tjener deres penge. Virksomheden er deres eksistensgrundlag – også for deres medarbejdere og familien derhjemme,” siger Ulla.

Ulla bor sammen med sin mand, hun har været gift med i 31 år. De har to sønner på 19 og 14 år. Fritiden nyder hun gerne i haven eller i sommerhuset sammen med familie, venner og familiens hund. Ulla holder meget af at opholde sig udendørs, går ture året rundt og falder ofte i snak med forskellige mennesker.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.