Ny design og modemesse i Randers

Forside
Torsdag 22. august 2019 kl. 13:00

Ny design og modemesse i Randers

Randers får snart sit første designmarked "Design & Fashion," som henvender sig til alle der elsker design, mode og håndværk.

Datoen har længe været sat til søndag den 6. oktober i den store rå Torvehal i Sporbyen Scandia. Holdet bag har de sidste par måneder været i fuld gang med at booke stande ind og promovere begivenheden på facebook og instagram.

"Vi er meget overvældede over den store interesse for vores første designmarked, og vi er meget taknemmelige over alle dem der har booket stand, der er både lokale, og nogle der kommer langvejsfra," siger Dorte Ramussen, der er initiativtager til begivenheden, og tidligere har stået bag "Shoppe & Modemekka". Hendes hold består af Benny Ray, manden bag SCI-FI-CON, Majken Hansen, loppe- og retroentusiast, og Diana Vistoft, der også har været en stor del af "Shoppe & Modemekka,"



Lige nu har over 50 designere, iværksættere og kunstnere meldt sin ankomst. Der er dog stadig få pladser tilbage. Udover at man kan komme og lade sig inspirere ved alle standene på dagen, bydes der også på skøn mad og loungemusik ved DJ Jakob Kjær og der vil være et loungeområde opbygget af My Stack pallemøbler, hvor man kan sidde og slappe af. "Vi ønsker at skabe noget vi endnu ikke har set i Randers, og udover der er noget inspirerende at kigge på, skal der samtidig også være den rette stemning," afslutter Dorte Rasmussen.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.