MV Plast levere 17.000 beholdere til Randers Kommune

Randers
Mandag 21. juni 2021 kl. 17:00

MV Plast levere 17.000 beholdere til Randers Kommune

.
Gennembrud for affaldsbeholdere, lavet af regeneret husholdningsplast

MV Plast i Randers har sparket døren ind på markedet for affalds-beholdere til kommunerne.

Som den første i landet er virksomheden inden længe klar til at producere affaldsbeholdere af genanvendt husholdningsplast til Randers borgerne, som så at sige selv er leveringsdygtige i plasten.

Sammen med underleverandøren Dansk Affaldsminimering skal MV Plast over 4 år levere 17.000 beholdere til Randers Kommune, som i deres udbud gik skridtet videre end normalt ved at kræve, at mindst 40% af plasten skulle udgøres af regeneret husholdningsplast.

Michael Velling, som er medejer af MV Plast:

“Det er virkelig positivt, at en stor offentlig kunde satser strategisk på bæredygtighed i sin indkøbspolitik og efterspørger produkter, ikke bare af genanvendt plast, men af genanvendt husholdningsplast, som stadig er den plasttype, der giver langt de fleste udfordringer for plastmagerne og derfor stadig ryger direkte i forbrændingen mange steder”.

MV Plast har gennem de sidste 5 år haft et spændende udviklings-samarbejde med underleverandøren Dansk Affaldsminimering i Langå, der som een af de få genanvendere, har arbejdet og udviklet på kvaliteten af husholdningsplasten.

Ifølge Direktør Kim Dalsgaard er plastkvaliteten i de kommende beholdere fuldt på højde med de konventionelle beholdere.

Samstemmende lyder det fra de to samarbejdspartnere: “ Vi opfatter opgaven med de nye CO2 venlige affaldsbeholdere som et momentum i vores mangeårige samarbejde om at kunne genbruge husholdnings-plasten og gøre det til en rentabel forretning - og troen er ikke blevet mindre nu!”
© Copyright 2023 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.