Musik der tænder lys i mørket

Forside
Onsdag 9. oktober 2019 kl. 19:00

Musik der tænder lys i mørket

Kom og nyd en koncert torsdag d. 24. oktober kl. 19.30, hvor vi inviterer lyset ind i Enghøj kirke.

Duoen ME AND MARIA vender tilbage til Enghøj Kirke, og vil igen skabe rum til ro og fordybelse med smukke blide sange, stemningsfuld lyssætning og eftertænksomme fortællinger.

Meget er sket siden de gæstede Enghøj kirke i 2017. Måske hørte du dem til Foyerkoncert på Værket sidste år, allerede set dem i Go'Morgen Danmark på TV2, hvor de lancerede titelnummeret live fra deres nye album, “Med tusind stjerner," for begejstrede seere eller læst om dem i Familie Journal i september? Nu bliver der mulighed for at opleve dem live igen.

”Med vores musik forsøger vi at skabe plads. Plads til alle følelser, også de svære. Vores erfaring er, at jo mere man kan dele ud af oplevelser om ensomhed, angst, sorg osv, jo sværere får de følelser ved at vokse og overtage sindet. På den måde bruger vi musikken til at tænde lys i mørket," siger Maria Anna Rosenberg.

ME AND MARIA er Maria Anna Rosenberg og på vokal/keyboard og Johannes Pehrson på basguitar/vokal. De to sangskrivere kommer fra vidt forskellige steder i musikken – Maria med baggrund i musicalen og kirke, og Johannes i rocken. Det var derfor ikke en selvfølge, at deres veje skulle krydses. Men deres fælles ønske om at skabe musik, der er nærværende og autentisk, har forenet dem i denne poetiske duo.

Man kan forvente en aften med masser af nærvær og høj kvalitet.

Efter koncerten vil der være mulighed for samtale med musikerne og for at købe en signeret udgave af det nye album som CD eller vinyl.

Koncerten varer ca. 60 min. og begynder kl. 19:30. Dørene åbnes 19:00.
Entré på 50 kr. betales i døren, kontant eller MobilePay.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.