Muldvarpen - et uønsket bekendtskab

Forside
Søndag 28. juli 2019 kl. 16:00

Muldvarpen - et uønsket bekendtskab
Plænen kommer hurtigt til at ligne et månelandskab...


De færreste haveejere holder af at ha´ besøg af en muldvarp...
Det kan blive nødvendigt at bekæmpe de små gravende bæster, men hvordan?
.
.


MuldvarpeBekaempelse.dk giver gode råd til bekæmpelse af dyrene før din græsplæne kommer til at ligne et månelandskab.

6 muldvarpebekæmpelsestips
Start bekæmpelsen så snart et skud ses i din have. Jo før du sætter ind, jo nemmere vil det være at få bugt med dyrene.

Når du skal holde øje med om der er aktive muldvarpe, kan du med en haveslange vande jorden tilbage i muldvarpens gange. Det gør det lettere at se hvilke skud, den er aktive ved, da den så her vil grave jorden op igen.

Muldvarpefælder er de mest effektive til at slippe af med de ubudne gæster. Der findes forskellige typer fælder, som alle må anvendes af privatpersoner, og er lette at sætte på ved skuddene.

Forebyg nye muldvarpeangreb. Har du haft muldvarpe længe, vil de formentligt have gravet et stort gangsystem under jorden. Nye muldvarpe vil nemt kunne overtage de allerede eksisterende gangsystemer, og kan skjule sig for dig længe. Sørg derfor for at bekæmpe muldvarpene selvom du ikke har synligt aktive muldvarper i haven.

Muldvarpebekæmpelse om vinteren er nødvendigt, da de er ekstra aktive om vinteren når der er frost i jorden. Muldvarpenes føde søger dybere ned i jorden, og muldvarpene må grave ekstra meget for at komme ned til føden. Der vil derfor oftest komme mange muldvarpeskud i vinterperioden.

Koordiner muldvarpeindsatsen med din nabo. Har du muldvarpe i haven, er naboen i højrisikozonen for også at få besøg af dem. Advar derfor hinanden hvis I får muldvarpebesøg, og bekæmp på tværs af skel, så I begge forbliver muldvarpefri, anbefaler MuldvarpeBekaempelse.dk.




© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.