Minimumsnormeringer på ældreområdet!

KV21
Lørdag 13. november 2021 kl. 11:00

Minimumsnormeringer på ældreområdet!
Nick Zimmermann, Byrådskandidat for Dansk Folkeparti


Af Nick Zimmermann, Byrådskandidat for Dansk Folkeparti

Minimumsnormeringer på ældreområdet!

Der er i høj grad brug for at få indført minimumsnormeringer på personale på ældreområdet!

For det går simpelthen ikke, at vi hører om eksempler hvor 1 eller 2 ansatte står med op imod 100 ældre medborgere på en nattevagt alene, eller når personalemanglen gør at vores dygtige SOSU'er skal løbe rundt! For der skal være tid til omsorg og en hyggelig kop kaffe, ligesom der var før i tiden. Jeg vil derfor arbejde benhårdt for, at der bliver indført et loft over hvor mange ældre medborgere der må være pr. ansat på vores plejehjem rundt i hele kommunen, præcis ligesom vi har fået indført på børneområdet!

For alle ældre medborgere i Randers Kommune har ret til en tryg og værdig alderdom! Vores ældre medborgere fortjener mere tid med hjemmeplejen, at få tilført flere ressourcer og tilbydes plejehjemsplads eller ældrebolig i deres nærområde. Alderdom skal i Randers Kommune være lig med sikkerhed og tryghed!

Dette kræver også at vi giver vores dygtige SOSU'er her i Randers Kommune de bedste arbejdsforhold, så vi kan tiltrække flere dygtige medarbejdere til vores kommune. Jeg foreslår derfor at vi sætter lønnen for vores SOSU'er her i kommunen op, og giver mulighed for at vores medarbejdere selv kan vælge om de vil arbejde hver 3,4 eller 5 weekend alt efter hvad der passer dem bedst!

Vi har netop vist at vi godt kan afsætte penge til minimumsnormeringer på børneområdet - så ingen skal fortælle mig at der ikke er råd til dette for vores ældre medborgere, for det skal der være! - og jeg har viljestyrken og energien til at kæmpe benhårdt for at det lykkes!

Er du enig? Så håber jeg på din støtte til Byrådsvalget og Regionsrådsvalget d. 16 november!
© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.