Mette F's og regeringens magtarrogance vil ingen ende tage

Debat
Mandag 2. maj 2022 kl. 13:30

Mette F's og regeringens magtarrogance vil ingen ende tage
Michael Aastrup Jensen, Medlem af Folketinget for Venstre


Af Michael Aastrup Jensen, Medlem af Folketinget for Venstre

Mette F's og regeringens magtarrogance vil ingen ende tage

Danskerne har i årevis arbejdet for at skabe deres egen frihed. Frihed giver muligheder der sikrer, at den enkelte dansker kan forme sit eget liv, præcist som de ønsker det.
Desværre ser vi, gang på gang, en socialdemokratisk regering indskrænke og ensrette danskernes muligheder.

Vi ser en begrænsning af friheden, når regeringen i det skjulte har hævet skatten over 40 gange siden 2019 og dermed beslutter, at de er bedre end dig, til at forvalte dine egne hårdt tjente penge.

Vi ser regeringen begrænse friheden, når friskoler og børnehaver bliver sat under pres.

Vi ser regeringen begrænse friheden, når de skal bestemme over de unge og deres gymnasievalg, og vi ser en regering der ikke vælger at steppe op og udvise beslutsomhed med initiativer og tiltag til de hårdtarbejdende danskere, hvis økonomier er lagt ned grundet de høje prisstigninger på fødevarer og energi.

Det skræmmer mig, at vi har en regering, der i så høj grad skærer i vores muligheder og fratager os retten til at indrette og leve det liv, vi selv ønsker.

Den enkelte dansker er allerbedst til at træffe beslutninger for sig selv, og jeg ønsker ikke at involvere mig i, hvorvidt nogens søn eller datter skal gå på ét bestemt gymnasium frem for et andet.

Tværtimod – friheden skal være et incitament til at bidrage og være en del af det danske samfund.

Derfor hjælper det heller ikke, at den socialdemokratiske regering gør det yderligere attraktivt at vælge sofaen frem for arbejdsmarkedet – lige nu vil ca. 140.000 danskere opleve dagpengemodtagere, der får flere penge for at gå hjemme, end de selv tjener ved at gå på arbejde. Det skal altid kunne betale sig at arbejde og det skal den hårdtarbejdende dansker belønnes for, fremfor at blive straffet for.

Alt andet er uværdigt og respektløst. Derfor skal vi sænke skatten for det arbejdende folk, så danske familier får mere luft i økonomien, og dermed mere frihed.

Et friere liv er et rigere liv - og i Venstre vil vi aldrig opgive kampen for friheden.© Copyright 2023 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.