MEP Niels Fuglsang er vært for en snak om ulighed i Europa på Political Festival of Europe

Randers Opland N
Onsdag 20. juli 2022 kl. 17:00

MEP Niels Fuglsang er vært for en snak om ulighed i Europa på Political Festival of Europe
Medlem af Europa-Parlamentets MEP Niels Fuglsang fra Gruppen for Den Progressive Alliance af Socialister og Demokrater Foto: Privat


Af Klaus Hansen

Medlem af Europa-Parlamentets MEP Niels Fuglsang fra Gruppen for Den Progressive Alliance af Socialister og Demokrater (S&D) er vært for en snak om ulighed i Europa på Political Festival of Europe.

Political Festival of Europe afholdes for første gang fra 25. til 28. august 2022 i Mariager, Norddanmark. Festivalen er en platform og et rum, hvor besøgende fra hele Europa får mulighed for at dele deres visioner for Europas fremtid med politikere og beslutningstagere fra hele kontinentet. Mens det sigter mod at styrke den demokratiske samtale om de mest presserende emner i Europa, er festivalen også et sted for fejring af de forskellige og rige kulturer i Europa.

Flere politikere, organisationer og virksomheder har taget initiativ til at arrangere deres eget arrangement på Political Festival of Europe – blandt dem er MEP Niels Fuglsang fra Danmark. Niels Fuglsang er en af ​​flere MEP'er fra S&D, der er vært for deres eget arrangement.

- En vigtig diskussion for os kollektivt i EU nu er, hvordan vi skal håndtere den grønne omstilling og ulighed, især post-covid og i lyset af Ukraine-krigen. Tidligere sparepolitikker, der blev indført for at genopbygge Europa efter gældskrisen, har vist sig at være mislykkede, og nu er tiden inde til, at socialdemokraterne kommer med et ansvarligt, symmetrisk og grønt svar, fremhæver Niels Fuglsang.

Jan Bertelsen, administrerende direktør for Political Festival of Europe, mener, at diskussioner omkring så presserende emner som uligheder i Europa virkelig er afgørende for at blive taget op af ikke kun politikere og beslutningstagere, men også borgere.

- Det er kun ved at sidde sammen med alle dele af samfundet og i Europa, at vi virkelig kan finde konstruktive veje frem i Europa. Dialog er nøglen til, at alle kan blive hørt, og for at lige så mange kan få deres stemme repræsenteret i så vigtige samtaler – det er derfor, vi skabte den politiske festival i Europa, og det er det, der driver vores mission, tilføjer Jan Bertelsen.

Political Festival of Europe hilser de mange MEP'er fra S&D's proaktive indsats velkommen til at være med til at forme festivalens dagsorden.

Political Festival of Europe er en årlig demokratifestival, der fungerer som en platform for demokratisk dialog om de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. På siden af ​​politiske begivenheder er festivalen også et sted for festligheder, der hylder Europas rige og mangfoldige kultur og arv.


© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.