Meny Bøsbrovej inviterer alle til gratis Wrestling

Randers
Mandag 15. august 2022 kl. 12:00

Meny Bøsbrovej inviterer alle til gratis Wrestling
Foto: Peter Troest


Af Carina Kondrup

Meny Bøsbrovej inviterer alle til gratis Wrestling

Randers Festuge er traditionelt kendt for fest, hygge og en masse glade mennesker. Men dette år bliver festugen endnu vildere. Et kæmpe wrestlingshow besøger MENY på Bøsbrovej 54 lørdag den
20. august kl. 12.00 og MENY inviterer alle til gratis wrestling med BODYSLAM!

Sjov og action

Wrestling er stunt, drama, humor og publikumsinteraktion præcis som intet andet. I takt med stigende interesse for sporten i Danmark, har BODYSLAM Wrestling, etableret sig som den fremmeste arrangør i Norden. Derfor bliver der også et show med fuld skrue foran MENY på Bøsbrovej i Randersforstaden Vorup.

Kristian Buus Nielsen fra BODYSLAM fortæller: Vi er så klar til at give den fuld skrue hos MENY på Bøsbrovej i Randers og håber, at rigtig mange festglade mennesker vil komme og opleve det børnevenlige show. Wrestling skal opleves live og publikum er en vigtig ingrediens. Vi opfordrer derfor til at publikum råber, hujer, og lever sig ind i de skøre figurer og vanvittige fights der foregår i ringen.

Spektakulære stunts på scenen.

Showet, som varer en times tid, byder på frygtløse wrestlere, vilde og spektakulære stunts og en masse gak og løjer. Showet krydres med dj’s, lys, røg og andre effekter. Kristian Buus Nielsen uddyber: Wrestling er fysisk teater i sin grundform: Det gode mod det onde. Det er vigtigt at understrege at det er et professionelt instrueret show, Der er lagt hundredvis af timer i træningslokalet før man står foran et publikum som i Vorup.

Stor opbakning fra Randers erhvervsliv

Kristian Buus Nielsen roser Randers og Vorups erhvervsliv: En af vores helt store kæpheste er at wrestling skal opleves live. Randers har længe været på vores ønskeliste og at vi så kan gøre det helt gratis til glæde for byens borgere er bare endnu bedre. I løbet af sommeren 2022 faldt brikkerne på plads. Vi har brugt ca. 3 måneder på planlægning og vi har fået flot opbakning fra erhvervslivet i Randers og Vorup, alle har taget så venligt imod os og hjulpet med at få enderne til at nå sammen. Randers og Vorup er en by med et stærkt sammenhold som får ting til at ske, stor ros til byen.


Foto: Peter Troest

MENY SUPERMARKED er hovedsponsor.

Hovedsponsor er MENY Supermarkedet på Bøsbrovej og her uddyber Købmand Jørgen Bruun, beslutning for hovedsponsoratet: MENY er altid klar til at støtte op om nye og spændende initiativer og da vi fik en henvendelse fra wrestlinggutterne, var vi ikke sene til at bakke op. Det bliver et super show som nok skal få en masse smil frem hos publikum. MENY på Bøsbrovej er stolte og glade for at kunne give især børnefamilierne og borgerne i Vorup og omegn en fantastisk oplevelse, men understreger dog at alle - uanset hvor man bor - er velkommen.

Der bliver mulighed for at købe vand, øl og grillpølser før og under showet.

Fakta:

Dato: 20. august 2022 Kl. 12.00 - 13.30
Sted: P-pladsen ved MENY på Bøsbrovej 54 8940 Vorup.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.