Mellerup Efterskole indstillet til national kommunikationspris for musikvideo

Randers Opland N Ø
Onsdag 29. september 2021 kl. 10:00

Mellerup Efterskole indstillet til national kommunikationspris for musikvideo
Fra Mellerup Efterskoles musikvideo


Af Carina Kondrup

Mellerup Efterskole indstillet til national kommunikationspris for musikvideo

Mellerup Efterskole er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021 for en elevproduceret musikvideo, der hylder, at eleverne kunne vende tilbage til efterskolen ved Randers Fjord efter flere måneders nedlukning under corona.
'Tilbage fra Google Meet, blod, sved og tårer.' Sådan lyder teksten, når Oliver Arndt de Thurah og Leo Lunding toner frem på Mellerup Efterskoles Facebookside med sangen 'Vi er tilbage'. En sang, der hylder, at efterskoleeleverne fik lov at vende tilbage til vennerne og livet på efterskolen.

Sangen har de to elever selv skrevet, komponeret og filmet, og nu er den indstillet til SEVERIN-PRISEN – en national kommunikationspris for frie skoler, der gør det særligt godt på sociale medier.

Videoen er indstillet, fordi den viser, hvordan det er at gå på Mellerup Efterskole set fra elevernes perspektiv. Videoen gør det tydeligt, at Mellerup Efterskole er en musikefterskole og oplyser klart, at musik er en af skolens bærende værdier. Årets tema er netop 'Oplysning'.

Mellerup Efterskoles musikvideo kan ses her.

Kærlighed for musik

Forstander på Mellerup Efterskole, Anne Dahl Iversen, er glad for, at videoen bliver lagt mærke til:

"Det er skønt, at vores elever formår at vise den kreativitet, idérighed og kærlighed for musik, som Mellerup Efterskole er bygget på. Det er et super initiativ, og jeg er enormt glad for, at videoen er blevet lagt mærke til. At vi er indstillet til en kommunikationspris er da fantastisk."

Stærke værdier online

SEVERIN-PRISEN gives årligt til en fri grundskole, efterskole eller højskole, som formår at bringe vigtige værdier i spil på dens sociale kanaler.

I år uddeles SEVERIN-PRISEN af lektor Anne Mette Thorhauge, generalsekretær for Folkehøjskolernes Forening, Elsebeth Gerner Nielsen, samt kommunikationsrådgiver Rasmus Anker Rysgaard.

Alle kan indstille en fri skole til prisen

Indstillingen til SEVERIN-PRISEN er åben til og med onsdag den 6. oktober, og enhver kan indstille en fri skole, som gør det godt på sociale medier. Der kan indstilles på www.vostok.dk/severin-prisen. Herefter vælger juryen tre nominerede, som sendes til offentlig afstemning.

Hvad er SEVERIN-PRISEN?

SEVERIN-PRISEN er indstiftet af forstander ved Lunderskov Efterskole, Irene Stapel, medieforsker Jesper Tække og kommunikationsrådgiver Rasmus Anker Rysgaard i 2018 for at sætte fokus på de frie skolers stemme i det digitale mediebillede. Tidligere vindere af SEVERIN-PRISEN er Glamsbjerg Friskole, Fredericia Realskole og Sct. Ibs Skole i Horsens.



© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.