Marked i Sporbyen

Randers
Onsdag 26. februar 2020 kl. 19:00

Marked i Sporbyen


Lørdag den 7. marts lægger Sporbyen endnu engang lokaler til, når der bliver afholdt "Design & Vintage marked" med fokus på design, retro, vintage og loppefund. Arrangørerne er de samme der i efteråret stod bag det succesrige "Design & Fashion marked," der havde næsten 2.000 besøgende.

Man kan denne gang bl.a. møde Martin fra "Landmand søger kærlighed" der kommer med smukke friske blomster, eller man kan gøre en god handel i en af de mange lækre stande, eller blot opleve stemningen i den gamle toghal. Der vil også være forskellige lokale stande med mad, bl.a. Sørens Brød, Cibuz Madstudie, Bistroteket og Food Corner.

Prikken over i'et i vintage afdelingen fremhæves med en udstilling af et par lækre biler, bl.a. en Jaguar fra 50'erne samt en MG'er. Alt i alt vil der være noget for enhver smag. Arrangementet er åbent kl. 10-16 og det koster 20 kr. i entre.© Copyright 2023 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.