Mange færdselsuheld i politikredsen

Østjyllandidag
Torsdag 2. december 2021 kl. 19:00

Mange færdselsuheld i politikredsen

.
Større færdselsuheld

Onsdag kl. 07.03 skete der et færdselsuheld i krydset Ballevej/Vennelundsvej i Odder. En 43-årig kvindelig bilist kom kørende ad Ballevej, da hun blev påkørt af en anden bil, ført af en 28-årig mand, der kørte frem for ubetinget vigepligt i krydset ved Vennelundsvej. Den 43-åriges bil blev herefter skubbet ind i et stengærde. Begge parter blev kørt til tjek på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade. Den 28-årige mand blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Onsdag kl. 07.14 skete der et færdselsuheld i krydset Vesteralle/Hammelvej i Laurbjerg ved Langå. En 19-årig kvindelig bilist kom kørende ad Vesteralle og skulle lige ud i krydset, da en anden bil, ført af en 27-årig kvinde, der kom fra modsatte retning pludselig foretog et venstresving foran hende. De to biler kørte sammen i krydset med mindre materiel skade til følge. Der skete umiddelbart ingen personskade. Den 27-årige kvinde blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Onsdag kl. 07.52 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Aarhus V. En 41-årig mandlig bilist kørte ud på Viborgvej fra en indkørsel, da han påkørte en 21-årig mandlig cyklist, der kom cyklende på cykelstien langs Viborgvej. Cyklisten blev kørt til tjek på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Onsdag kl. 09.25 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Sabro. En 45-årig mand kom kørende i en varebil, da han, på grund af det glatte føre, mistede herredømmet over bilen og kom over i den modsatte kørebane, hvor varebilen blev påkørt af en anden bil, ført af en 23-årig kvinde, der kom kørende i modsatte retning. I bilen sad der, ud over den 23-årige fører, to kvinder på 18 og 56 år og en pige på 7 år. Den 56-årige kvinde blev kørt til behandling på sygehuset. Viborgvej var efterfølgende spærret i en times tid på grund af oprydningsarbejdet. Den 45-årige mand blev sigtet for manglende agtpågivenhed, og da han var rumænsk statsborger modtog han en straksbøde på 1000 kroner.

Onsdag kl. 09.44 skete der et færdselsuheld i krydset Skejbyparken/Skejbygårdsvej i Aarhus N, hvor en 36-årig kvindelig bilist påkørte en 38-årig kvindelig cyklist i forbindelse med et venstresving. Der skete umiddelbart kun materiel skade ved uheldet. Den 36-årige bilist blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Onsdag kl. 12.27 skete der et færdselsuheld på Vestre Ringgade i Aarhus C. En 41-årig mandlig lastbilchauffør og en 23-årig mandlig bilist kørte begge ad Vestre Ringgade mod syd, da den ene foretog et vognbaneskift foran den anden, hvorved der skete påkørsel. De to parter var dog uenige om, hvem af dem, der var skyld i uheldet. Der skete umiddelbart kun mindre materiel skade.

Onsdag kl. 14.47 skete der er færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Tilst, hvor en 74-årig mandlig bilist formentlig på grund af det glatte føre mistede herredømmet over sin bil i forbindelse med en overhaling og påkørte en lastbil med sættevogn, der blev ført af en 70-årig mand. Der skete umiddelbart kun mindre materiel skade ved uheldet.

Onsdag kl. 16.42 skete der et færdselsuheld på Hadsundvej i Randers NØ. En 37-årig mandlig bilist mistede kontrollen over sin bil, som væltede om på siden. Han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Onsdag kl. 17.38 skete der et færdselsuheld på Flintbakken ved afkørslen fra motortrafikvejen ved Rønde. En 63-årig mandlig bilist ramte ind i en bil ført af en 59-årig mand. Ingen af personerne kom umiddelbart alvorligt til skade.

Onsdag kl. 18.11 skete der et færdselsuheld i krydset Risvangs Allé/Vejlby Ringvej i Aarhus N. En 58-årig kvindelig bilist ramte ind i en 27-årig kvindelig fodgænger, som var ved at krydse vejen. Den 27-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Den 58-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Onsdag kl. 20.51 skete der et solouheld på Klemstrupvej i Ryomgård. En 21-årig mandlig bilist mistede herredømmet over bilen på grund af glat føre, hvorefter den endte i grøften og væltede om på taget. I bilen var der, ud over føreren, to kvinder på 21 og 25 samt en 30-årig mand.



© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.