Mand med bue og pil skabte utryghed på Langenæs

Østjyllandidag
Fredag 12. april 2024 kl. 15:00

Mand med bue og pil skabte utryghed på Langenæs
Foto: Niclas Jessen


Torsdag morgen kl. 08.19 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en ukendt mand udviste utryghedsskabende adfærd, da han var blevet set være i besiddelse af en bue og dertilhørende pile på et grønt område ved Langenæs Allé i Aarhus C.

Ifølge anmeldelsen var der tale om en form for en hjemmelavet bue og hjemmelavede pile, som manden stod og skød med i nærheden af boldbanerne i området, men ved politiets ankomst til stedet kort tid efter, var vedkommende forsvundet fra det grønne område.

Østjyllands Politi fandt dog hurtigt frem til, at der var tale om en 43-årig mand, som boede i en lejlighed i nærheden.

Politiet rettede derfor henvendelse på mandens adresse og kom i kontakt med ham, hvorefter han blev anholdt uden dramatik. Anholdelsen fandt sted kl. 10.48.

Den 43-årige mand blev sigtet for at overtræde våbenloven ved at have været i besiddelse af en bue og dertilhørende pile på et offentligt tilgængeligt sted, hvorefter politiets afspærringer i området blev ophævet og manden taget med til nærmere afhøring.

Det er ikke politiets vurdering, at nogen personer har været udsat for nærtliggende fare i forbindelse med episoden, og Østjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.