Mand anholdt efter færdselsuheld på Djursland

Randers Opland S
Onsdag 29. marts 2023 kl. 18:01

Mand anholdt efter færdselsuheld på Djursland

.
Mand anholdt efter færdselsuheld på Djursland

Tirsdag kl. 08.07 skete der et færdselsuheld på Molsvej i Rønde, hvor i alt tre køretøjer var involveret. En 29-årig mandlig bilist kom kørende i nordgående retning, da han af uvisse årsager trak over i modsatte kørebane og påkørte en modkørende bil ført af en 59-årig mand. Den 29-årige påkørte efterfølgende endnu et køretøj ført af en 51-årig mand.

Samtlige biler blev kraftigt beskadiget i forbindelse med uheldet, men ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade.

Af frygt for en mulig efterfølgende brand i et af de involverede køretøjer, blev Molsvej kortvarigt spærret i begge retninger, mens politiet anholdt den 29-årige mand, da han blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer. En efterfølgende blodprøve skal nu fastslå, om føreren var påvirket under kørslen.

En 32-årig kvindelig medpassager i den 29-årige mands bil blev i forbindelse med en visitation fundet i besiddelse af nogle receptpligtige piller, et par joints og nogle få gram hash. Hun blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Føreren havde ikke noget gyldigt kørekort og blev fundet i besiddelse af en mindre mængde receptpligtige piller, som han blev sigtet for at besidde.

Efter færdselsuheldet foretog Østjyllands Politi en ransagning af den 29-åriges bopæl, hvor der blev fundet nogle gram MDMA og nogle ketogan-piller, som blev beslaglagt med henblik på konfiskation og senere destruktion.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.