Malene Kejlstrup fra Randers BMX Klub verdens bedste i U23 klassen

Randers
Mandag 1. august 2022 kl. 20:00

Malene Kejlstrup fra Randers BMX Klub verdens bedste i U23 klassen
Foto: Navadanet


Af Klaus Hansen

Malene Kejlstrup kan nu kalde sig U23 verdensmester i BMX

Ved Europamesterskaberne i BMX, der blev afholdt i Dessel, Belgien, blev Malene Kejlstrup Europamester i U23 klassen, nu er hun steget op på et endnu højere podie, med titlen som verdensmester.

I denne weekend blev der kørt VM i BMX i Nantes, Frankrig. Før afrejsen var landstræner Klaus Bøgh Andresen optimistisk og det havde han god grund til at være, for nu kan Malene Kejlstrup fra Randers BMX Klub kalde sig verdens bedste i U23 klassen for kvinder. Malene vandt foran Nadine Aberhardt, Schweiz og Molly Simpson, Canada.

Landstræneren knytter disse ord til den fantastiske præstation: ”det er for sindssygt. Malene arbejder så flot, bevarer roen og i finalen lukker hun så bare helt op. Alt det vi havde snakket om, måden det skulle køres på iscenesatte hun. Vi var vidne til en atlet i balance, og det er det der kræves sådan en dag som i dag. Det er et vanvittigt flot fransk VM, så det her er helt fantastisk” slutter en meget begejstret Klaus Bøgh Andresen.


© Copyright 2023 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.