Månedens butik i august i Randers Storcenter

Forside
Mandag 9. september 2019 kl. 19:00

Månedens butik i august i Randers Storcenter

Året igennem ønsker Randers Storcenter at involvere kunderne mere – og høre, hvad de mener.

Hver måned til og med november måned kårer vi månedens butik. Kunderne stemmer på butikkerne, og kan gøre det med stemmesedler, som findes rundt om i centerets butikker – og der kan også stemme online på vores hjemmeside.

Blandt alle dem der har stemt – udtrækker vi hver måned en heldig kunde, som vinder et gavekort på kr. 500.

I august måned blev Paw Sko kundernes favorit og kunderne skrev blandt andet: ” De er alle hjælpsomme. Giver en perfekt service for børn og voksne. Har godt fat i måden at takle børn på – når der skal prøves MANGE sko!. Stort udvalg af gode sko til enhver. God kvalitet. Super betjening.”

Paw Sko, Randers Storcenter

Hos Paw Sko finder du sko til hele familien.Gode kvalitetssko til de helt rigtige priser. Fortryder du købet, kan varen naturligvis ombyttes inden 14 dage i Paw Sko, mod forevisning af bon over hele landet.
Børneafdelingen indeholder sko af mærkerne: Superfit, Angulus, Bundgaard, Ecco, Bisgaard og Geox.

Dameafdelingen har mærker som: Angulus, Billi Bi, Gabor, Jaco, Jenny, Cashott, Wolverine, Merell, Fitflop og Timberland og Rohde.
Herreafdelingens mærker: Dockers, Timberland, Ambre, Playboy, Björn Borg og Lloyd.

Sportsafdelingen har mærker som New Balance, Skechers, Lacross, Sanita, Viking, Adidas og Kangaroos.

Derudover har Paw Sko i Randers Storcenter en stor afdeling kun med Ecco til både damer og herrer. Ecco kan levere enkelte damemodeller op til str. 43 og enkelte herremodeller op til str. 50




© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.