Lopperne hopper igen på Juttasvej i Kristrup

Randers Opland S
Søndag 4. juni 2023 kl. 16:00

Lopperne hopper igen på Juttasvej i Kristrup
Juttasvej vil være spærret af for trafik, når der er loppemarked. fotokilde: Ole Urban


Lørdag den 10. juni er det igen tid til Kristrups største, hyggeligste og mest børnevenlige udendørs loppemarked. Det sker, når beboerne på Juttasvej spærrer vejen af for al trafik og i samlet flok rykker boderne med loppefund ud på gaden.

De mange husejere på Juttasvej har igen været i kældre, på lofter og i skuffer og skabe for at finde gode, brugte ting, der måske kan få et nyt liv med nye ejere. De lover, at der vil være noget for enhver smag: møbler, tøj, porcelæn, bøger, legetøj, elektronik og meget andet genbrugsguf. Lopperne bliver sluppet løs kl. 11 og vil være i fri dressur frem til klokken 15.

Der er gratis adgang til sydbyens største loppemarked, og de gode mennesker på Juttasvej lover, at de vil stå klar både til gode handler med de mange kunder, der forventes at dukke op. Der vil være kaffe på kanden til alle, der kommer for at ose på markedsstandene, og man kan roligt tage børnene med, for der vil også være plads til at lege på gaden.
Juttasvej vil være fyldt med genbrugsguld 10. juni. fotokilde: Ole Urban


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.