Lokal udgave af Løvens Hule

Debat
Fredag 20. november 2020 kl. 17:00

Lokal udgave af Løvens Hule
Foto: Randers Kommune


Af Christian Brøns, Borgmesterkandidat (V), 1. Viceborgmester, Formand for Udviklingsudvalget

Christian Brøns, formand for udviklingsudvalget (V), Fyensgade 10 Randers & Lars Søgaard, medlem af udviklingsudvalget (V), Mads Nielsensvej 22 Langå.

Udviklingsudvalget har valgt at støtte en lokal udgave af Løvens Hule med 100.000 kroner – der kommer til at gå under navnet Hestens Hule.

Initiativet skal drives af Erhverv Randers og være med til at understøtte iværksætteri i Randers Kommune. Det skal give iværksættere muligheden for at få testet deres ideer af – og hvis ideerne er gode nok, så belønnes de med rådgivning, en potentiel investor m.m.

I Venstre bakker vi op om, at vi som kommune gør mere for at understøtte iværksætteri i kommunen. Vi mener det er vigtigt at understøtte nye ideer, virksomheder og startups, som kan have potentialet til at vokse sig større, skabe arbejdspladser i vores område og biddrage til vores velfærdssamfund.

Derfor glæder vi os til at følge initiativet, der kan være med til at styrke iværksætteri i kommunen og være med til at få en række af nye virksomheder og startups i kommunen til at vækste – til gavn for os alle.


© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.