Lokal julestemning i gaden

Randers
Søndag 28. november 2021 kl. 07:00

Lokal julestemning i gaden

Af Carina Kondrup

Lokal julestemning i gaden

Lokale kunstnere og producenter sørger for ægte julestemning i den hyggelige gade i Underværket.

Den første lørdag i hver måned afholdes Køb Lokalt Marked i Underværket, og denne lørdag skrues op for julehyggen og julevarerne.

Lokalt fællesskab

Du kan her møde lokale kunstnere og producenter, opleve den gode stemning i Underværket og gøre en god handel med god samvittighed.

Markedet er en helhedsoplevelse med noget til alle sanser og lidt for enhver smag; her fremvises helhjertet alt fra kunst, beklædning, helseprodukter og smykker, til vin og økologisk kød. Alt præsenteret af lokale ildsjæle fra, eller med tilknytning til, vores by Randers, og de vil alle meget gerne fortælle om deres produkter og historien bag.

Julet markedsstemning

Der vil denne lørdag være en ekstra oplevelse i, at markedet er skruet helt op på julebarometeret, der vil være stande med flotte juleprodukter, og sælgerne vil hygge om dig og sprede varm lokal julehygge.

Du har rige muligheder for at få en god snak med lokale ildsjæle, inspiration til årets julegaver, værtindegaver eller mandelgaven, du kan købe årets fine julepynt eller du kan finde vinen til julemiddagen, alt imens du nyder den hyggelige stemning som Underværkets overdækkede gade byder på.

Kom og vær med

Her er som altid fri entre, og du er inviteret.

Du finder julestemningen og den gode lokale fællesånd på Køb Lokalt Marked på Underværket, Stemannsgade 9C, 8900 Randers C.

Det afholdes den første lørdag hver måned kl. 10-14, og denne gang er den 4. december.


© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.