Langå er noget ved musikken

Onsdag 9. januar 2019 kl. 13:00

Langå er noget ved musikken
Lars Søgaard, Randers byråd (V), Mads Nielsensvej, Langå - medlem af Randers Byråd, formand for Landdistrikts-udvalget.
LÆSERBREV Af Lars Søgaard, Randers byråd (V), Mads Nielsensvej, Langå - medlem af Randers Byråd, formand for Landdistrikts-udvalget.

Det summer af liv i Langå. Byen er inde i en spændende udvikling med nybyggeri flere steder i byen, renovering af byens hovedgade og udsigt til flere opgraderinger i den nærmeste fremtid - bl.a. gangsti over banen, ny børnehaveinstitution, ny fodboldstadion, og så er det hele akkompagneret af musik. Meget musik.

For Langå er også musikkens by. Lørdag d. 12/1-19 afholder Langå Koncertforening deres 20 års jubilæumskoncert. Et tilløbsstykke uden lige, og det er ikke uden grund, at deres koncerter ofte melder alt udsolgt hurtigere end Smukfest i Skanderborg.

Stort tillykke med jubilæet. Det er en imponerende række af koncerter, som I har præsenteret i årenes løb.

Hvis vi går tilbage til festivalerne, så havde byens Vestpark Festival sidste år 40 års jubilæum. To år ældre end føromtalte Smukfest. Og som om det ikke er nok, så har byen for nyligt fået endnu en musikalsk institution, nemlig Station K, som ikke bare har taget byen med storm, men også taget byen til nye musikalske højder med koncerter, fællessang og meget mere.

Første koncert i 2019 for Station K er allerede d. 26/1-19. Det bliver i sandhed en hæsblæsende musikalsk start på året i Langå.

Jo, Langå er i sandhed noget ved musikken, og jeg glæder mig til et 2019 med mange musikoplevelser, og vi starter som sagt allerede lørdag 12/1-19, hvor Prinsens Musikkorps og Niels Olsen spiller op.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst