Lakserytteren besøger Randers Bibliotek

Randers
Onsdag 16. november 2022 kl. 10:00

Lakserytteren besøger Randers Bibliotek

.
Lakserytteren: Det er en gave at kunne låne lige den bog, man vil

Søndag d. 11. december 2022 besøger YouTubefænomenet Lakserytteren alias Rasmus Kolbe Randers Bibliotek. Her holder han tegneworkshop for børn i alderen 8-14 år.

Han tegner, skriver bøger og underholder børn og unge på sociale medier som YouTube, Instagram og TikTok - Lakserytteren alias Rasmus Kolbe er en landskendt influencer med et væld af kreative evner. I december besøger han Randers Bibliotek som vært for en tegneworkshop.

"Det bliver sjovt og underholdende. Undervejs giver jeg tips og tricks til, hvordan man bruger blyanten bedre, hvordan man laver skitser og generelt bliver en dygtigere tegner. Jeg runder workshoppen af med at gennemgå en idéudvikling med børnene, hvor de skal opfinde et monster - fra skitser til færdig tegning", fortæller Rasmus Kolbe.

Der er 100 pladser på workshoppen, som foregår søndag d. 11. december kl. 11-13. Tegneglade børn i alderen 8 til 14 år må deltage. Billetterne frigives torsdag d. 17. november kl. 14.00 på www.randersbib.dk.

Deltagelse er gratis, og billetterne uddeles efter først til mølle princippet.

Selvfølgelig skal børn og unge bruge biblioteket

Det er Randers Bibliotek, der er vært for Lakserytterens tegneworkshop, som afholdes i salen i Kulturhuset på Stemannsgade i Randers C. Rasmus Kolbe er selv stor fan af biblioteker, som han især benyttede meget som barn. Ifølge ham er biblioteket et fantastisk sted for børn og unge.

"Det er jo en gave at kunne låne lige den bog, man vil - og så er det gratis. Det er også et godt sted at blive inspireret - for eksempel i jagten efter en ny hobby" siger Rasmus Kolbe.

Lakserytteren har selv udgivet flere børnebøger. I julen 2022 er han aktuel med bogen "Jul med Lakse"; en tegne-julekalender med en ny sjov opgave hver dag. Derudover er han forfatter til de illustrerede fantasyromaner "Legender Fra Odysïa", som han udviklede sammen med sine følgere på sociale medier. Serien kan lånes på Randers Bibliotek.© Copyright 2023 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.