Læserbrev: Venstre sikrer muligheder i landsbyerne

Debat
Onsdag 22. marts 2023 kl. 17:00

Læserbrev: Venstre sikrer muligheder i landsbyerne
Pressefoto Michael Aastrup Jensen


Af: Michael Aastrup Jensen, MF, Venstre

Læserbrev: Venstre sikrer muligheder i landsbyerne

I Venstre værner vi om muligheden for at bo, hvor man vil. Jeg er derfor glad for at kunne annoncere, at vi har fundet plads til landsbyerne i finansloven, hvor vi afsætter i alt 200 mio. kroner. Af disse går 100 mio. kr. til bredbåndspuljen og 100 mio. kr. til landsbypuljen. Bredbåndspuljen sikrer, at det er muligt at få bredbånd, selvom der er langt mellem husene. Det er vigtigt, hvis vi skal sikre muligheder uden for de store byer.

Landsbypuljen går til byfornyelse i landsbyerne. Det gør det muligt for kommunerne at rive gamle, faldefærdige huse ned, så det forbliver attraktivt at bo i landsbyerne. Det bliver vi nødt til, hvis vi skal værne om livet uden for de store byer og sikre, at livet i provinsen ikke bliver valgt fra, fordi man ikke kan få en stabil internetforbindelse eller bo i et attraktivt boligområde, som ikke er omgivet af bygninger, som har udtjent sin værnepligt.

Det har vi kæmpet for i Venstre, og det bliver vi ved med.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.