Læserbrev: Kære børnefamilie

Debat
Onsdag 13. oktober 2021 kl. 11:00

Læserbrev: Kære børnefamilie
Claus Berggren, Borgmesterkandidat for Venstre


Af Claus Berggren, Borgmesterkandidat for Venstre, Randers Kommune

Læserbrev: Kære børnefamilie

Venstre er et parti med dybe rødder i familielivet, vi ved, at vores børns ve og vel betyder alverden, og også bekymringen om, hvordan det skal gå vores forældre, når de en dag bliver svagere og får brug for pleje.

I Venstre ønsker vi en høj velfærd. Men for at kunne sikre os en stabil og fremtidssikret velfærd, må vi også arbejde for en rig velstand. Det er derfor, at vi i Venstre også har fokus på erhvervsvenlighed med korte sagsbehandlingstider og mindst muligt bureaukrati samt udvidelse af vores infrastruktur. Når vi dermed sørger for, at der for fremtiden er nok iværksættere og driftige erhvervsdrivende i Randers Kommune, som sikrer og udvikler arbejdspladser og lægger skattekroner i vores fælles kommunekasse, så vil vi kunne tilbyde en bedre velfærd.

Når vi udvider vores infrastruktur, handler det selvfølgelig om, at vi bedre skal kunne transportere varer og serviceydelser ind og ud af kommunen, men det er i mindst lige så høj grad for at sikre bedre forhold for privat bilisme. Det skal være hurtigere og nemmere at komme til og fra arbejde, ligesom det skal være nemmere at hente sine børn i dagpleje, børnehave, skole eller fra en fritidsaktivitet. Mindre tid i bilkø er lig med mere tid med sine nærmeste.

Vi ønsker et trygt Randers, hvor der er plads til familien. Det indebærer trygge pasningsmuligheder, inspirerende skoler og et foreningsliv med gode rammer og muligheder. Men også en hjertevarm og tryg ældrepleje.
Og alt dette kræver et stærkt erhvervsliv, en god infrastruktur og attraktive boliger og byggegrunde nok. I Venstre ved vi, at udviklingen af vores kommune skaber en bedre velfærd.

Deltag i debatten på FacebookDeltag i debatten på Randersidag.dk© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.