Læserbrev: Enhedslisten sikre forbedringer for mennesker med handicap

Debat
Mandag 4. oktober 2021 kl. 15:00

Læserbrev: Enhedslisten sikre forbedringer for mennesker med handicap
Frida Valbjørn Christensen,Medlem af Randers byråd Enhedslisten


Af Frida Valbjørn Christensen,Medlem af Randers byråd Enhedslisten

Læserbrev: Enhedslisten sikre forbedringer for mennesker med handicap

Tilgængeligheden sejrede på sidste møde i Miljø- og teknikudvalget.

På baggrund af et forslag fra Enhedslisten, sker der nu forbedringer for blinde og svagtseende på hele 18 konkrete destinationer på Randers Kommunes arealer.

Enhedslisten har gennem hele byrådsperioden kæmpet for bedre tilgængelighed for mennesker med handicap, og dette har udmøntet sig i mange forskellige forslag, hvoraf vi nu har fået gennemført fire, der netop omhandler dette emne.

Gennemførslen af dette forslag er et godt og vigtigt skridt i den rigtige retning, mod at flere mennesker med handicap, i fremtiden gerne skulle få nemmere ved at færdes frit på egen hånd.

En god tilgængelighedspolitik er ikke bare hamrende vigtig for dem den omhandler, men det er også et hamrende vigtigt stridt på vejen mod lighed mellem mennesker.

Derfor er jeg stolt over, at det lykkedes Enhedslisten at få disse forbedringer igennem, og derfor er det forsat et emne vi prioriterer meget højt.

Deltag i debatten på FacebookDeltag i debatten på Randersidag.dk
© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.