Lad alle børn blomstre

Onsdag 1. november 2017 kl. 07:59

Lad alle børn blomstre
LÆSERBREV Af Karin Blach, Torvegade 8, Randers - byrådskandidat, Radikale Venstre i Randers Kommune.
LÆSERBREV Af Karin Blach, Torvegade 8, Randers - byrådskandidat, Radikale Venstre i Randers Kommune.

Børn er ikke ens fra fødslen. De fødes med forskellige anlæg, men også til forskellige vilkår for at udvikle dem. Det må være vores pligt som samfund at give alle en mulighed for at udvikle det potentiale, de hver især kommer til verden med.

Det begynder allerede i de helt tidlige år, i virkeligheden lige fra fødslen. Vi ved, at de allerførste år er afgørende for hvordan barnet udvikler sig. Derfor er det vores pligt som samfund at være klar til at hjælpe og bistå, så barnet kan udvikle sig optimalt.

Allerede som helt små møder børnene de kommunale institutioner, når de ”træder” ind i vuggestuen. Her har vi som kommune at være klar. Den nødvendige voksenomsorg skal være til stede, så hvert enkelt barn bliver set og hørt. Og vi skal være klar til at gribe ind, hvis barnet lever under forhold, der ikke er optimal for dets udvikling.

Her må byrådets flertal ikke svigte, som det desværre gør i dag. Derfor vil Radikale Venstre arbejde for flere pædagoger i institutionerne og mulighed for mere efteruddannelse.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.