Kvinde råbte ukvemsord af betjente

112
Tirsdag 22. oktober 2019 kl. 11:55

Kvinde råbte ukvemsord af betjente

Mandag kl. 15.19 blev en patrulje fra Østjyllands Politi kaldt til en adresse i Havndal, hvor en 55-årig mand ønskede assistance, da en 51-årig kvinde nægtede at forlade hans bopæl.

Da betjentene ankom til stedet fandt de kvinden i et busskur, hvor de oplyste hende om, at hun ikke var ønsket på den 55-åriges adresse. Kvinden var meget utilfreds med politiets tilstedeværelse.

De samme betjente stødte senere på dagen igen på den 51-årige, på vej ind i en have i samme kvarter. Da betjentene tog kontakt til kvinden, smed hun en øldåse fra sig og råbte ”Luk røven”. Kvinden blev hurtigt højtråbende og udadreagerende, og blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Kvinden virkede beruset og var fortsat udadreagerende og blev derfor taget med til stationen til afhøring. Under transporten råbte den 51-årige kvinde fortsat ukvemsord til de to betjente. Hun blev ud over overtrædelse af ordensbekendtgørelsen derfor sigtet for at fornærme politiet.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.