Kun sneen manglede på julemarkedet

Søndag 2. december 2018 kl. 17:57

Kun sneen manglede på julemarkedet
Skøjtebanen på Jens Otto Krags Plads åbnede til tiden – 1. december – og i dag søndag var der så julemarked på Underværket. Foto: Kurt Helge


Kun sneen manglede på julemarkedet
Udenfor på pladsen har skøjtebanen fået selskab af Lions Clubs Æbleskivehus. Foto: Kurt Helge
BILLEDGALLERI Skøjtebanen på Jens Otto Krags Plads åbnede til tiden – 1. december – og i dag søndag var der så julemarked på Underværket, så det blev en god start på julemåneden, hvor kun sneen manglede.

Udenfor på pladsen har skøjtebanen fået selskab af Lions Clubs Æbleskivehus, der tidligere år har stået på Rådhustorvet, hvor der ikke mere er plads til huset. Det står så i denne måned ved skøjtebanen.

En række kunsthåndværkere fyldte ”gaden” i Underværket med nisser, dekorationer og julepynt. Det duftede også af æbleskiver og gran, og sneen ville alligevel ikke være nået ind i bygningen, så det var kun udenfor, at decemberstarten føltes vandkold og træls med daglang støvregn.

Den regn kunne have udskudt åbningen af skøjtebanen, men Underværket trodsede plustemperaturerne og satte turbo på kompressorerne, så isen var klar og bæredygtig til den annoncerede tid - lørdag den 1. december. Her var der stort rykind af primært børn og unge, som næsten ikke har kunnet vente. Søndag var der betydeligt færre, ligesom det våde vejr gjorde sit til, at skøjtebetingelserne ikke var optimale.

Det råder en kold nat bod på.

* Se BILLEDGALLERI på vor facebookside - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst