Kriminelle udlændinge skal udvises

Torsdag 7. februar 2019 kl. 07:54

Kriminelle udlændinge skal udvises
Nick Zimmermann, Danmarksgade 15, Randers - byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Randers. Folketingskandidat.
LÆSERBREV Af Nick Zimmermann, Danmarksgade 15, Randers - byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Randers. Folketingskandidat.

Det sker desværre alt for ofte, at udlændinge, der befinder sig i vores land, begår personfarlig kriminalitet som vold og voldtægt. Det burde vel være en selvfølge, at det medfører en udvisning per automatik? Sådan er det desværre bare langt fra.

Alt for ofte slipper kriminelle udlændinge med en dom, der betyder, at de kan blive i Danmark efter endt afsoning. Dette, mener jeg, er en direkte hån imod ofrene og det danske samfund.

Min holdning er klar: Hvis man som udlænding begår den form for forbrydelse, bør dommen altid medføre en permanent udvisning!

Et af de parametre der bliver brugt, når retssystemet afgør udvisningssager, er hvor tæt knyttet gerningsmanden er til Danmark, og til det land vedkommende er fra. Men hvis man er kommet til vores land, og kvitterer med at udsætte et andet menneske for noget så frygteligt, så burde det selvfølgelig altid medføre en udvisningsdom. Det vil jeg i hvert fald kæmpe benhårdt for, hvis jeg bliver valgt til Folketinget ved næste valg.

Jeg har tidligere skrevet, hvordan man med et hurtigt kig på Danmarks Statistiks opgørelser, tydeligt kan se, hvordan specielt ikke-vestlige indvandrere og efterkommere, især fra muslimske lande, er markant overrepræsenterede, når det gælder kriminalitet. Det koster vores samfund utroligt meget økonomisk men bestemt også rent menneskeligt. For bag alle disse tal og statistikker, er der nogle mennesker, der er blevet udsat for nogle skrækkelige forbrydelser, og som har fået ar på sjælen for livet.

Derfor bør vi selvfølgelig holde fast i de stramninger der er foretaget, og selvfølgelig også foretage yderligere stramninger, så kriminelle udlændinge altid bliver udvist for personfarlig kriminalitet.

Det handler om sikkerhed og tryghed.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.