Konsulenthus til borger tilfredsheds undersøgelse af jobcenter fundet

Randers
Torsdag 25. august 2022 kl. 08:00

Konsulenthus til borger tilfredsheds undersøgelse af jobcenter fundet
Foto: Randers Kommune


Af Carina Kondrup

Konsulenthus til borger tilfredsheds undersøgelse af jobcenter fundet

Den eksterne undersøgelse af borgernes tilfredshed med Jobcenter Randers kan nu begynde, efter konsulenthuset Implement er blevet valgt til opgaven.

Borgertilfredshedsundersøgelsen af kommunens beskæftigelsesindsats blev vedtaget af Byrådet i Randers mandag 20. juni 2022.

"Vi ser frem til resultaterne af borgertilfredshedsundersøgelsen, som forhåbentligt kan give et indblik i, hvordan vi bedst muligt kan forvalte lovgivningen til størst mulig tilfredshed for borgerne," siger Helene Bækmark, direktør for Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen i Randers Kommune.

Brugbare konklusioner

Borgertilfredshedsundersøgelsen kommer til at have særlig fokus på borgere, der har været i jobcenterforløb i over to år. Den bliver lavet ved hjælp af spørgeskemaundersøgelser og fokusgruppeinterviews. Deltagerne i undersøgelsen er borgere, som aktuelt er i kontakt med jobcenteret og personer som har afsluttet sit jobcenterforløb inden for det seneste år.

"Vi har valgt Implement til opgaven på grund af deres stærke undersøgelsesforslag. Vi hæfter os ved det store fokus på gennemsigtighed i undersøgelsen samt anerkendelsen af de komplekse problemstillinger, som er i spil mellem lovgivningens krav om fyldestgørende afprøvning af arbejdsevne og værdig behandling af borgere med komplekse problemstillinger og begrænset arbejdsevne. Derudover er målet med undersøgelsen at skabe nogle indsigtsfulde konklusioner, som kan bruges i den efterfølgende proces med at udvikle på samarbejdet mellem borgere og jobcentret," siger Helene Bækmark.

Borgertilfredshedsundersøgelsens samlede resultater bliver præsenteret for Byrådet med henblik på udvikling af jobcentrets praksis og samarbejde med borgerne. Borgertilfredshedsundersøgelsens indledende fase går i gang i uge 35, og undersøgelsens samlede resultater bliver efter planen præsenteret for Byrådet i uge 51.
© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.