Konfirmand modeshows

Torsdag 10. januar 2019 kl. 10:47

Konfirmand modeshows
Traditionen tro afholder Randers Storcenter den første weekend i februar konfirmand modeshows, for de kommende konfirmander i 2019.

Der afholdes 4 shows i weekend d. 2.-3. februar kl. 11 og 13, og der vises inspiration på catwalken fra 33 butikker til både 1. og 2. dagen.

Igen i år er det Randers Gymnastiske Forenings mange dygtige pige- og drengegymnaster, der vil vise både tøj og dansetalent frem via et festligt, underholdende, tempofyldt og inspirerende modeshow.

Showene foregår på centertorvet, og der kan købes billet til showet, som giver dig ret til siddeplads, bespisning samt rabatter til flere butikker, og samtidig mulighed for at vinde masser af spændende præmier fra de deltagende butikker samt klasseture til Nordisk Film Biografer Randers, Tivoli Friheden, Randers Regnskov og kørsel på konfirmationsdagen i enten bil eller limousine.

Billetterne koster kr. 50,- pr. stk. og kan købes i INFOboden på Centertorvet eller on-line på centres hjemmeside.

Skulle du få lyst til at kikke forbi og se showene uden billet, er der også mulighed for dette, da showet ikke foregår i lukket rum.

Samme weekend vil der være mini-messe på centertorvet, hvor nogle af centrets butikker fremviser og demonstrer forskellige andre ting, som kan være med til at inspirerer dig til din konfirmation.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.