Kom hurtigt ud på markedet med sprøjtestøbte emner

Sponsorede Artikler
Onsdag 26. maj 2021 kl. 05:00

Kom hurtigt ud på markedet med sprøjtestøbte emner

.
Hvis du står med behov for velproducerede plastemner med eller uden indstøbte dele som stanse- eller drejedele, bør du overveje at få dem sprøjtestøbt. For sprøjtestøbning foregår hurtigt, er billigt og udføres tit af robotter, hvilket giver lav risiko for menneskelige fejl. I dag er løsninger inden for sprøjtestøbning avancerede, så flere komponenter kan støbes sammen.

Sprøjtestøbning i plast med sammenføjning af komponenter
Når flere komponenter bliver støbt sammen ved blot en enkelt afstøbning, taler vi 2K- eller 3K-sprøjtestøbning. Fra at køre efter et samlebåndsprincip, hvor et plastemne først støbes for så at blive bygget sammen med andre plast- eller metaldele, kan sammenføjningen altså nu ske, når plastemnet bliver støbt. Processen sparer tid og giver dig mere stabile konstruktioner.

Professionel konstruktion af støbeværktøjer
Konstruktion af støbeværktøjer er ikke en opgave, du behøver varetage selv. Sprøjtestøberier forventer ikke, at du selv stiller med et prøveværktøj. Hvis du ønsker lav time to market, dvs. hvis dit produkt skal så hurtigt ud på markedet som muligt, kan du gøre dig selv en tjeneste ved at finde sprøjtestøberier med kompetencer inden for rapid prototyping af støbeværktøj.

Få efterbehandling af dine sprøjtestøbninger
Får du foretaget sprøjtestøbning i plast, kan du også stå med behov for efterbehandling af dine plastemner for at give en professionel finish. Efterbehandling kan ofte automatiseres, så en robot ganske billigt fx varmepræger tekst. Ultralydssvejsning for et sømløst resultat kan også komme på tale, og eftermontage tilbyder visse sprøjtestøberier også som ekstraservice.

Undersøg dine muligheder hos producenter
Har du et design på tegnebrættet, du gerne vil have i hånden som fysisk emne, så find tilbud på sprøjtestøbning i dag. Produktionsmetoden er din adgang til hurtigt, billigt og professionelt udført støbningsarbejde. Undersøg dine muligheder hos producenter – så er du godt på vej.
Hos producenter bliver du afklaret med, hvad der er muligt, så det er bare at spørge dem ad.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.