Knallert-entusiaster giver den gas på Håndværksmuseet

Randers
Onsdag 12. august 2020 kl. 17:00

Knallert-entusiaster giver den gas på Håndværksmuseet


Puch Maxi og Vespa. Yamaha og Diesella. Der bliver drøn på, når veteranknallert-entusiaster giver den gas på Håndværksmuseet lørdag den 15. august.

Kig forbi parkeringspladsen foran museet og se de flotte veteranknallerter, når medlemmerne fra to lokale veteranknallert-klubber viser deres charmerende knallerter frem.

Få også gode råd om at vedligeholde gamle knallerter og tag en hyggelig snak med knallert-entusiasterne om at køre på knallert – for sjov.
Alle er velkomne.

Veteranknallert-træf på Håndværksmuseet, lørdag den 15. august 2020 kl. 12 - 14 på Museum Østjylland - Håndværksmuseet, Lille Rosengård 16 i Randers C.
Gratis adgang.


Er du interesseret i gamle knallerter, så er Håndværksmuseet stedet at være denne lørdag mellem kl. 12 og 14! Her er mulighed for et nostalgisk gensyn med gamle danske og udenlandske knallerter.

”Knallertejerne vil meget gerne vise deres maskiner frem, så vi slog straks til, da vi fik mulighed for at lave et træf her på museet. De glæder sig til at fortælle om de forskellige modeller – og historierne bag, ” siger daglig leder af Håndværksmuseet Inger Marie Hyldgård.

Hvis du selv er den lykkelige ejer af en gammel knallert, er det også muligt at få tips og vejledning om at renovere og vedligeholde din gamle maskine til træffet.

Knallertklubber fra Ørsted op Kolind
De to klubber er ”De tøste fra Ørste’ fra Ørsted og ”Club Classic” fra Kolind. I klubberne mødes folk i alle aldre for at hjælpe hinanden med at vedligeholde knallerterne – og bare for hyggens skyld.

Om vinteren mødes de jævnligt for at renovere maskinerne, og om sommeren står den også på mange fælles køreture. Der er cirka 50 medlemmer fordelt imellem de to klubber.

Inger Marie Hyldgård har en opfordring til alle, der kunne tænke sig at kigge forbi:

”Hvis du selv har en gammel knallert, så kom endelig kørende til arrangementet den 15. august. Jo flere knallertentusiaster vi kan samle denne dag, jo bedre! ”





© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.