Klar stemmen med vand

Torsdag 26. oktober 2017 kl. 15:27

Klar stemmen med vand
Som kunde hos Vandmiljø Randers er du ikke uden indflydelse, og du får nu muligheden for, at stemme på den, som du synes, vil repræsentere dig bedst i forsyningens bestyrelsesarbejde.

Vandmiljø Randers (Randers Spildevand) åbner 27. oktober for forbrugervalget, hvor du kan vælge den, som du synes skal repræsentere forbrugerne i Vandmiljø Randers’ bestyrelse.

Du stemmer digitalt, og valgportalen er åben indtil den 22. november kl. 12:00 på Vandmiljø Randers’ hjemmeside vmr.dk fra den 27. oktober til den 22. november kl. 12:00. Det har været et stort ønske, at stemmeafgivelsen skulle være så let som mulig.

- Vi har ønsket at være fleksible og uafhængige af et bestemt fysisk sted. Vores kunder skal let kunne tilgå valget – det gøres i dag elektronisk, siger direktør for Vandmiljø Randers, Peter Christensen.

Er du ikke hjemmevant i den digitale verden, så står der en computer og hjælp til rådighed i Vandmiljø Randers’ administrationsbygning på Tørvebryggen 12, Randers, indenfor forsyningens åbningstid.

Fire personer endte med at opfylde kravene for at kunne stille op til Vandmiljø Randers’ forbrugervalg, og du kan læse mere om hver enkelt kandidat på forsyningens valgportal.

Hvert forbrugssted har én stemme, så snak med konen, manden eller samleveren, inden du stemmer, lyder opfordringen fra Vandmiljø Randers.

Kandidaterne er:

* Svend Vinther, Øster-Tørslev
* Michael Mose, Kristrup
* John Sloth, Helsted
* Louise Andersen, Dalbyover

Kandidaterne præsenterer sig selv i en kort præsentation på valgportalen, som du finder på vmr.dk/forbrugervalg.

Forbrugerrepræsentanten får på lige fod med den øvrige bestyrelse indflydelse på Vandmiljø Randers’ serviceniveau, takster, udvikling, strategi- og investeringsplaner mv.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.