Julekoncerten 2019 i Langå

Randers opland
Torsdag 5. december 2019 kl. 15:00

Julekoncerten 2019 i Langå

Langå kirke dannede tirsdag den 3. december rammer for årets julekoncert i Langå, og det var der rigtig mange musikelskere, som benyttede sig af.
Det er blevet en tradition at Randers Kammerorkester spiller julekoncert i Langå kirke. Det er Langå koncertforening der i samarbejde med Langå menighedsråd arrangerer denne julekoncert.

Formanden for Langå menighedsråd bød velkommen og benyttede lejligheden til at informere de fremmødte om situationen hvordan status er på nuværende tidspunkt med ansættelse af ny præst, salg af præstegården, køb af bolig til den kommende præst, bygning af maskinhus og ny sognegård.

En veloplagt dirigent David Riddell med ligs så veloplagte musikere, leverede en rigtig flot julekoncert i Langå kirke. Sognebørnene fik også mulighed for at bruge deres stemmer under tre fællessange. David opfordrede også folk til at tage deres mobiltelefoner frem for at tage billeder, ikke video, men han havde også en anden plan med det. Kammerorkesteret har ikke så mange følgere på deres Facebook, og det ville David gerne lave lidt om på, så der blev undervist i, hvordan man bære sig ad for at blive følger til Randers Kammerorkester. Det kom der en del grin ud af, og måske også et par nye følgere.

Formanden for Langå koncertforening Jørgen Bruno Andersen sluttede koncerten af, med tak til David og hans musikerne for en flot koncert, og udtrykte håb om at samarbejdet vil fortsætte mange år fremover.
Efter koncerten var der boblevand, småkager og hygge i kirken.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.