Jul på Fussingø Slot

Randers
Fredag 2. december 2022 kl. 13:00

Jul på Fussingø Slot
Foto: Jan Szwed


Fussingø-gruppen var igen i år klar med et program for det årlige julemarked, med nye og gamle oplevelser ud over det sædvanlige i weekenden 26.-27. november.

Keramik, skovnisser, hyggehunde, træsløjd, tekstilarbejder, glaskunst, papirblomster, smykker, pileflet, juledekorationer og pandebånd, sokker og luffer af hundeuld. - alle som var gode indkøbs ide til pynteting af hjemmet, og til jul og kalendergaver .
Flotte papir engle der svævede i de høje vinduespartier, kristtjørnen, der hænger over dørene og duften af gløgg og æbleskiver fra køkkenet var en del af de faste indslag på Slottets julemarkedet.

Markedet var, som andre år godt besøgt , begge dage med underholdning . Om lørdagen med børn fra Mammen Friskole og om søndagen var koret '' Tune It '' på besøg fra Randers.

Fussingø-gruppen præsenteret en ny attraktion i år med det nyrenoverede "gamle" køkken og cafe, som blev vist frem for gæsterne.

Vi er især begejstrede for de nye gulve, som er genbrug af gamle ølands fliser. Mange af dem var knækkede, men nu har de fået nyt liv som en flot gulvmosaik, forklarer Mie Severinsen , der er koordinator for arrangementet.


Foto: Jan Szwed



Foto: Jan Szwed



Foto: Jan Szwed


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.