John Henrik Fryd ny erhvervskundechef i Andelskassen i Randers

Navne
Tirsdag 16. april 2019 kl. 07:00

John Henrik Fryd ny erhvervskundechef i Andelskassen i Randers

54-årige John Henrik Fryd er ny erhvervskundechef i Andelskassens rådgivningscenter i Randers.

Han kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver i Vestjysk Bank i Randers, hvor han var ansat i 12 ½ år, og han har tidligere boet 18 år i udlandet, senest 14 år på Taiwan. John Henrik Fryd bor i Romalt og er gift med Sigrun, og det har han været i snart 28 år. Sammen har de fem børn, hvoraf de to yngste er adopteret fra Taiwan.

"Andelskassen er en stærk og sund bank med værdier, som tiltaler mig. Jeg brænder for at skabe vækst og udvikling lokalt, hvilket er noget af det, Andelskassen er sat i verden for, og jeg glæder mig til at gøre mit til, at Andelskassen bliver en endnu mere kendt og attraktiv spiller i Randers, når det gælder om at skabe holdbare finansielle løsninger for små og mellemstore virksomheder. For mig handler det i høj grad om at være med til at opfylde mål og drømme og se mulighederne hos de mange spændende virksomheder, der findes i Randers."

I fritiden går John Henrik Fryd meget op i sport – både på tv-skærmen, men også som aktiv udøver. Han løber en del og har gennemført tre maratonløb og spiller derudover badminton på eliteniveau. Derudover har han travlt med at følge med i sine børns udfoldelser på diverse fodboldbaner rundt omkring i Danmark, ligesom han i en travl hverdag finder tid til at være aktiv i forskelligt frivilligt arbejde i kirkeligt regi.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.