Jeg er stolt af vores folkeskole i Randers

Debat
Mandag 12. august 2019 kl. 15:00

Jeg er stolt af vores folkeskole i Randers

Læserbrev af Nicolai Estrup Formand Dansk Folkeparti i Randers kommune. Vestergade 23, 8990 Fårup.

Her på 1. Dagen for det nye skoleår, Fortjener vores personale en stor ros, for den indsats de levere hver dag, for at lærer vores børn så meget som de kan. Jeg har selv et barn der i dag, starter i dag i 1. Klasse på Østervangsskolen, en folkeskole her i Randers kommune. Et helt bevidst tilvalg fra vores side, da vi ønsker at bakke op om og styrke vore til tider udskældte folkeskoler. Selvom jeg måske i starten var lidt lunken ved tanken, har jeg har kun ros tilovers for vore lærere, pædagoger og ledelse på Østervangsskolen. Vi har et fantastisk samarbejde, som jeg forventer fortsætter gennem hele vores barns skolegang.

Vi skal som forældre turde stille forventning og krav til skolen og ikke mindst til os selv og vores børn!

Der skal være plads til alle og der skal tages højde for de udfordringer et barn kan have.

Der skal være retning, struktur og fokus. Det har vi på folkeskolerne i Randers kommune, takket være reformer og vores skolestrukturplan.

På den måde sikrer vi en folkeskole i balance, elever i læringsmiljøer der skaber trivsel, samt rammer hvor personalet kan udvikle og udfolde sig.

Jeg er stolt af vores folkeskole i Randers kommune.
© Copyright 2020 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.