Jazzstandarder og fed boogie-woogie

Randers
Torsdag 24. november 2022 kl. 15:00

Jazzstandarder og fed boogie-woogie

.
Jazzstandarder og fed boogie-woogie

Gershwin, Ellington, Peterson, Pettiford og mange flere fortolket på klaver, bas og trommer, når Lasse E. Jensen Trio stiller op til frokostjazz på Underværket lørdag den 3. december med Jazz Randers som arrangør.

Ikke nok med, at det bliver en middagsstund med masser af jazzstandard, men Lasse E. Jensen disker selvfølgelig også op med sit speciale, boogie-woogie. Det er i den genre, at den sjællandske pianist betragter som Danmarks ubetinget dygtigste og samtidig blandt de allerbedste i Europa.

Rundt i Europa kender man Lasse E. Jensen som ”The Boogie Dane”, og han er fast inventar, når de bedste boogie-pianister skal præsenteres på internationale jazzscener. Udover at spille de klassiske og kendt jazznumre, så brillerer han også med glimrende vokalarbejde. Med sig på Underværket har han Emil Mathiasen på bas og Jeppe Bredahl på trommer. De to vil også være kendt som rytmegruppen i det aktuelle popband Fräulein, der er radio- og TV-aktuel med sangen ”Hvad vil du ha”.

I Randers vil man have jazz og tre stykker smørrebrød forud for koncerten 3. december, der bliver den 11. og sidste i 2022-sæsonen hos Jazz Randers. Der er vinterpause indtil torsdag 2. februar 2023.

Til frokostjazz er der sidste frist for tilmelding kl. 9.30 fredagen før – smørrebrødet skal smøres. Dørene åbner lørdag 3. december kl. 11.45. Der er servering kl. 12.00, og koncerten med Lasse E. Jensen Trio begynder kl. 12.45.










© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.