Irsk folkemusik på Station K i Langå i morgen

Randers Opland S
Tirsdag 5. september 2023 kl. 13:00

Irsk folkemusik på Station K i Langå i morgen
Eunan McIntyre - pressefoto


Onsdag den 6. september præsenterer Folkemusik i Randers i samarbejde med Station K i Langå den irske singer/songwriter Eunan McIntyre på STATION K i Langå.

Eunan McIntyre gav sin første danmarks-turné-koncert hos Folkemusik i Randers i 2014, og han har været forbi flere gange siden, altid med stor opbakning. Eunan går på scenen med det bedste fra den irske sangskat, sin guitar og sine velskrevne sange og anekdoter fra den grønne ø og fra sin opvækst og livet som det har formet sig. Eunan kommer fra en stor familie – 16 søskende – i Glencomcille, Donegal, og hans sange tager ofte afsæt i den, men også naturen og ikke mindst den irske musiktradition er en stor inspiration for ham.

Eunan McIntyre har som sanger og sangskriver modtaget mange hædersbevisninger, og han er kendt for at være en dygtig musiker, der kommer ud over rampen.

Koncerten starter kl. 19.30 og dørene åbnes kl 19.
Det er en samarbejdskoncert med Station K, dvs. rabat både på billetter til såvel FiR-medlemmer, Station K's støttemedlemmer, og unge under uddannelse.

Billetter på https://www.place2book.com/da/sw2/sales/i6b957z97b.


Kom og få hyggelig aften med skøn musik i den gamle stationsbygning!

PS! Det tager 8 minutter med tog fra Randers St. og så ankommer du direkte til koncertlokalet :-)© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.