I inviteres hermed til foredrag

Navne
Onsdag 11. august 2021 kl. 07:00

I inviteres hermed til foredrag

.
Til mine venner, bekendte, pressen, de mange jeg har hjulpet gennem årene, kollegaer, samarbejdspartnere, modstandere, uvenner - kort sagt alle interesserede

MODTAGERNE ER VELKOMNE TIL AT SPREDE BUDSKABET

Efter mere end 50 år som politisk aktiv, aktiv i fagbevægelsen, aktiv i lejerbevægelsen, aktiv i Udlændingerådgivningen, 28 år som byrådsmedlem, som advokat og meget mere - så er tiden inde til en lille opsummering.

I inviteres hermed til 5 foredrag, der i samarbejde med AOF holdes som fyraftensmøder 5 fredage i træk kl 16.00-18.00, startende fredag d 20.8.2021 på Via University, Jens Otto Krags Plads jf nedenstående link til AOFs hjemmeside.

Foredragene er Beboerlistens bidrag til Folkemødet om lokaldemokrati, som har åbningsarrangement lørdag d 11.9.2021 - men foredragene tyvstarter fra fredag d. 20.8.2021.

Foredragene tager 10 år af gangen - og der vil blive sagt ting, som ikke er sagt offentlig før og ting der vil chokere og forarge. Og kendte begivenheder vil deltagerne komme til at se i et nyt lys.

Der vil til de enkelte foredrag være gæsteoptræden fra personer, som har været med i begivenhedernes centrum undervejs - måske også fra centrale personer, som ikke tidligere offentligt har tilkendegivet, hvordan de anskuer centrale begivenheder.

Det bliver muligt at stille spørgsmål og komme med korte indlæg.

Foredragene bliver optaget som podcast og video, som bliver helt eller delvist offentligt tilgængelige.

ARRANGEMENTERNE ER GRATIS, MEN I BEDES TILMELDE JER TIL AOF VIA NEDENSTÅENDE LINK

https://aof.dk/kurser/foredrag-og-debat/debat-og-dialog/aof-randers/6621211004/over-50-ar-som-politisk-aktiv-begyndelsen-bjarne-overmark/18858/

Håber I møder talstærkt op - hvis vi bliver rigtig mange, bliver der fundet et størrere lokale.

Venlig hilsen
Bjarne Overmark (L)
Byrådsmedlem for Beboerlisten

© Copyright 2023 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.