Hvilken type er din mor?

Sponsorede Artikler
Torsdag 23. april 2020 kl. 16:47

Hvilken type er din mor?
Arkivbillede


Er det svært at blive ved med at finde på gode mors dags gaver til din mor? Er hun ikke typen der værdsætter en typisk buket blomster, eller en almindelig æske chokolade? Her har vi fundet nogle gavetips baseret på hvilken type af person den gavemodtagende mor er.

Hyggeren
Er din mor typen der elsker at hygge i sofaen, så ville et lækkert blødt luksus-tæppe med ærmer være den ultimative gave til hende. Er hun mere til at ligge og læse i sengen, kunne en lækker U-formet kropspude måske være lige sagen – den er perfekt til at lægge omkring sig når man vil læse eller sidde med sin laptop, og sidenhen til at kramme for en perfekt nats søvn. Har din mor et badekar, ville en Spa-Gelé være en dejlig afslappende og velduftende gave at hælde i badekarret – en gelé som masserer kroppen mens man slapper af i vandet!

Den sporty mor
Hvis hun er den sporty type der hellere vil være oppe og i gang, er en oppustelig kajak en perfekt start på en ny hobby, som din mor måske altid har drømt om at komme i gang med – den er handy at opbevare og får nemt plads i bilen. Eller hvad med en smuk vandflaske med en krystal indeni? Så kan hun få slukket tørsten samtidigt med at pleje urgamle helsetraditioner!

Jeg-ønsker-mig-ikke-noget-typen
Får du altid svaret ”Ingenting” til spørgsmålet ”Hvad ønsker du dig?”? Så er en personliggjort gave altid en vinder. F.eks. findes der Tobleroner og Marabou æsker hvorpå din kan få trykt din egen tekst. Hvad med at skrive ”Du er super sej” eller ”Vi elsker dig, mor” udenpå – det kommer garanteret til at varme om hjertet.

Bageglad
Elsker hun at være i køkkenet, skal hun da have noget, der kan gavne hele familien. Giv hende f.eks. en Omelette maker, så eksperimentere med lækre omeletter til alle. Eller hvad med en chokoladefondue, til at dyppe frugt, kiks eller andet lækkert i? Den kan desuden bruges til ostefondue også, for lidt afveksling.

Designelsker
Går din mor meget op i sit hjems indretning, kunne en Mood Book Lamp - lampe formet som en åben bog - skabe glæde og pynte i hjemmet. Det tænder når du åbner bogen, og kan lyse hvidt, eller i forskellige farver for dejlig hyggestemning. Det kunne også være en smart appstyret digital wfi ramme ville skabe glæde – giv den i gave og send billeder af dig selv, børnene eller hunden direkte til rammen via appen. Så har din mor altid de nyeste billeder af familien fremme.

Vi håber at dette har givet lidt nyt inspiration til at finde den ultimative Mors Dags gave 2020. Mors Dags gave idéerne nævnt her i artiklen kan alle købes hos CoolStuff.dk, hvor man også kan få dem pakket ind og sendt direkte til gavemodtagerens dør!

© Copyright 2021 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.