HVIDSTEN afholder nytårsgudstjeneste

Randers
Tirsdag 7. januar 2020 kl. 09:00

HVIDSTEN afholder nytårsgudstjeneste


Hjemmeværnskompagni HVIDSTEN afholder nytårsgudstjeneste lørdag den 18. januar 2020 - kl. 14.00 i Sct. Mortens Kirke, Randers.

Prædikant vil være sognepræst og tidligere feltpræst Søren Dam Kjeldsen, Øster Bjerregrav og Ålum Sogne.

Allerede fra kl. 13.15 til kl. 13.45 vil Marinehjemmeværnets Musikkorps give en koncert i kirken, ligesom Musikkorpset vil spille under gudstjenesten.
Gudstjenesten forventes at vare 45 minutter.

Hjemmeværnets lokale enheder vil være præsenteret med fanekommandoer, ligesom der deltager fanekommandoer fra soldaterforeninger og andre forsvarsinteresserede organisationer i Randersområdet.

Alle interesserede er velkomne til at deltage i gudstjenesten

Hjemmeværnskompagni HVIDSTEN, der afholder nytårsgudstjenesten er hjemmehørende på Hjemmeværnscenter RANDERS KASERNE.

Kompagnichef, kaptajn Finn Bødtker udtaler:
”Hjemmeværnets Nytårsgudstjeneste i Randers er en tradition, som Hjemmeværnskompagni HVIDSTEN har taget med sig fra Hærhjemmeværnsdistrikt ØSTJYLLAND og tidligere fra Hærhjemmeværnsdistrikt DJURSLAND.
Det er i år 14. gang i nyere tid at forsvaret afholder Nytårsgudstjeneste i Sct. Mortens Kirke.

Nytårsgudstjenesten har til formål at fejre nytåret og at samle hjemmeværnssoldater og øvrige forsvarsinteresserede i Randersområdet til en uformel parole og opstart på det nye år.

Det er derfor en fornøjelse hvert år også at se de deltagende faner fra soldaterforeningerne og de mange deltagere i nytårsgudstjenesten.”


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.