HVEM BLIVER ÅRETS ÆRESNISSE 2022?

Randers
Tirsdag 15. november 2022 kl. 15:00

HVEM BLIVER ÅRETS ÆRESNISSE 2022?

HVEM BLIVER ÅRETS ÆRESNISSE 2022?

Lørdag d. 26. november kårer/udnævner RANDERS NISSERNE Årets ÆRESnisse(r).

Hvem bliver det? Selve kåringen finder sted på Det Gamle Rådhus – og offentliggøres på Rådhustorvet kl. ca.12.00. Kig forbi og se hvem det bliver.

Med til at gøre ÆRESnisse udnævnelsen festlig er, at der er tradition for at så mange som muligt - af de tidligere ÆRESnisser møder frem - iført deres nisseantræk.

Det er RANDERS NISSERNE, jo egentlig hedder Blæseorkestret Søndermarken, der står for udnævnelsen/arrangementet, og faktisk var det orkestrets navnkundige og utrættelige PR-mand Kristian Høgh der opfandt RANDERS NISSERNE, og som siden 1975, med deres flotte musik, har været med til at bringe hele Randers i den rette julestemning.

Årets ÆRESnisse(r) bliver som sædvanlig fundet blandt de lokale borgere der har gjort en ekstraordinær indsats for Randers. En der har sat noget i gang. En der har gjort noget for byen. En der har lavet noget for byen. En der har gjort noget for at få folk til Randers – eller en der har bragt Randers på landkortet – ja, grundene kan være mange, men det kunne jo også være en der har gjort noget for Blæseorkestret Søndermarken/RANDERS NISSERNE.

Efter udnævnelsen går samtlige ÆRESnisser i optog gennem byen ledsaget af orkestret. Herefter samles de – nye som gamle nisser - hygger sig, og ønsker hinanden en glædelig jul.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.