Hvad skal vi med kultur? Danmarks største vælgermøde er på biblioteket

Randers
Tirsdag 12. oktober 2021 kl. 09:00

Hvad skal vi med kultur? Danmarks største vælgermøde er på biblioteket

Af Carina Kondrup

Hvad skal vi med kultur? Danmarks største vælgermøde er på biblioteket

Alle landets biblioteker holder vælgermøde den 26. oktober, og Randers Bibliotek inviterer til valgdebat om kulturens rolle

Demokratiet kalder, og snart er kommunalvalget her. Danmarks biblioteker afholder Danmarks Største Vælgermøde den 26. oktober. Her vil bibliotekerne landet over blive fyldt med både vælgere og politikere, der mødes for at diskutere valgets væsentligste emner.

I Randers skal vælgermødet især handle om kulturens rolle i Randers Kommune. Der vil være kandidater fra Socialdemokratiet, Venstre, Konservative, Radikale, SF, Enhedslisten, Dansk Folkeparti og Velfærdslisten.

Sammen skal de diskutere, hvad de vil med kulturen i Randers fremover. Der bliver også rig mulighed for at stille spørgsmål til politikerne.

Til at styre valgdebatten er journalist Malene Petersen, der tidligere har arbejdet hos DR Nyheder og TV2 ØSTJYLLAND, og nu er tilknyttet Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Danmarks Største Vælgermøde foregår i Pyramiden på Randers Bibliotek kl. 19:30. Tilmelding kan ske på randersbib.dk
© Copyright 2022 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.