Hotel Randers modtager hædersbevisning

Randers
Tirsdag 2. november 2021 kl. 11:00

Hotel Randers modtager hædersbevisning
Fra overrækkelsen ses fra venstre: Formanden for Hotel Randers Bestyrelse, Anders Toustrup. Hoteldirektør Svend Nørskov Eskildsen og formand for foreningen Jan Nørskov Jørgensen.


.
Foreningen for by- og landskabskultur i Randers Kommune har på foreningens generalforsamling tildelt sit traditionsrige hædersdiplom til Hotel Randers for:

Fornem istandsættelse og bevaring af logoskilt med den springende laks samt garageskilt med bil, udført med stor respekt for facadernes arkitektoniske udtryk og fin forståelse for den historiske placering i Randers midtby.

Hædersbevisningerne i form af et diplom blev overrakt af formanden for foreningen Jan Nørskov Jørgensen, med ordene:

Skiltet med den springende laks har været hotellets logo siden 1929 og har siden da også været en fast bestanddel af gadebilledet i Randers. Historiske men også moderne og spændende skilte og facader er medvirkende til at gør det spændende for borgere og besøgende at færdes i Randers hyggelige midtby. Med bevarelse af skiltene har I været medvirkende til at bevare det historiske i Randers.

Bestyrelsen havde i år, som noget nyt, valgt at give en ”Hædrende omtale”. Jan Nørskov Jørgensen udtalte:

Vi give den HÆDRENDE OMTALE til byens boligforeninger der gennem tiderne har prioriterer store arealer til grønne områder i forbindelse med deres boligbyggerier. Grønne områder der er lagt ud til leg og rekreation. Det skaber luft og trivsel for beboerne til glæde for flere generationer på samme tid i modsætning til den fremherskende tendens i dag, hvor det prioriteres at bygge tæt og højt på bekostning af lys og luft til de fleste.




© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.