Hotel Randers klar med største musiksatsning siden 1856

Randers
Tirsdag 28. juli 2020 kl. 17:00

Hotel Randers klar med største musiksatsning siden 1856

Hotel Randers har igennem årene lagt lokaler og scener til masser af gode koncerter.

Intet overgår dog musikprogrammet for august måned 2020, hvor hotellet kan præsentere et bredt og varieret musikprogram med noget for enhver smag.

”Som følge af, at Randers Fest Uge 2020 jo desværre er aflyst på grund af Corona, besluttede vi at gøre, hvad vi kan for alligevel at give musikglade randersborgere nogle gode oplevelser sommeren over. Med godt samarbejde og støtte fra kommunens event-sekretariat er vi lykkedes med at strikke et super musikprogram sammen, der nok skal få det til at svinge på det gamle hotel.”, fortæller direktør Sven Nørskov Eskildsen, Hotel Randers.

Alt afvikles efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer
”Alle arrangementer bliver naturligvis afviklet helt efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Det betyder, at alle koncerter er siddende, at der er et begrænset antal billetter til salg til hvert arrangement, og at vi selvfølgelig overholder alle regler om passende afstand, afspritning mv.”, fortsætter Sven Nørskov Eskildsen.

Sing-a-long-hits, jazz, klassisk, rock ’n’ roll og folkemusik på plakaten
Et nærmere kig på programmet for Hotel Randers Fest Måned understreger bredden af arrangementer, der kommer til at foregå i hotellets baggård, store sal og ikke mindst Hornsleth Lounge.

Lokale Michael Trier giver den solo-gas med kendte hits igennem hele august til gratis arrangementer i Hornsleth Lounge. Partymusikken og gode grin får fuld pedal med Mek Pek og Jan Svarrer projektet ”To much Monkey business” og der bliver fyret op under rock ’n’ roll-kedlerne måneden igennem med navne som Stan Urban, Michelle Birkballe, Rock Nalle, Esben Just og Dissing Las Dissing.

Er man til folkemusik vil ”Henne Med Venner” eller ”Late St. Patrick’s være oplagte bud på et par gode koncerter. Og skal det være mere klassisk kan a ”Amacord Duo”, der spiller fortolkninger af italiensk musik og lyrik, varmt anbefales. Traditionen tro vil der også være jazz i gården på udvalgte dage.

Det komplette program, datoer og tidspunkter kan ses på https://www.hotelranders.dk/evets/ Her er det også muligt at købe/bestille biletter.

Hotel Randers vil gerne forstyrres
Hotel Randers’ indsats for at sikre Randers borgerne nogle gode musikalske oplevelser er et naturligt skridt i hotellets ønske om at spille en mere aktiv og synlig rolle i forhold til kulturlivet i byen.

Hotellet vil gerne invitere mange flere gæster indenfor og give mulighed for at opleve, hvad de legendariske rammer har at byde på. I første omgang står august altså i musikkens tegn – men i løbet af sensommeren og efteråret vil der løbende blive præsenteret flere spændende og kreative initiativer på kultur-fronten.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.