Hjælp politiet med at finde 78-årige Jens

112
Onsdag 26. januar 2022 kl. 12:00

Hjælp politiet med at finde 78-årige Jens

Af Carina Kondrup

Hjælp politiet med at finde 78-årige Jens

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde 78-årige Jens, der tirsdag eftermiddag gik fra sit plejehjem på Vejlbygade i Risskov.

Tirsdag aften kl. 19.32 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra Plejehjemmet Vejlbygade i Risskov, der oplyste at en af deres beboere, en 78-årig mand ved navn Jens, ikke var set siden kl. 16.30.

Mandens signalement blev sendt videre til patruljerne og til byens taxaer og busser, og der har i løbet af aftenen og natten være en eftersøgning i området omkring plejehjemmet - blandt andet med assistance fra flere hundepatruljer.

Eftersøgningen er blevet genoptaget onsdag morgen, men den 78-årige mand er endnu ikke blevet fundet, og politiet beder derfor nu offentligheden om hjælp til at finde Jens.

Jens er godt gående og er tidligere gået fra plejehjemmet, hvor han er blevet fundet i blandt andet Vejlby, Tilst, på banegården i Aarhus og så langt væk som i Herning.

Jens beskrives som:
-78 år gammel
-175-180 cm høj
-Spinkel af bygning
-Gråt hår
-Er iført grå cowboybukser, sort t-shirt samt en mørk jakke

Hvis man ser Jens, eller har viden om, hvor han kan befinde sig, så kontakt Politiet på telefon 114.© Copyright 2023 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.