Havndal Sundhedshus får lægeklinik

Randers
Lørdag 3. december 2022 kl. 09:00

Havndal Sundhedshus får lægeklinik
Til januar får Havndal Sundhedshus lægeklinik. Foto: Randers Kommune


Nu får Havndal Sundhedshus lægeklinik

Til januar åbner en ny lægeklinik i Havndal Sundhedshus, da den ene af de nuværende praktiserende læger i byen går på pension.

Der bliver mulighed for at møde en speciallæge i almen medicin (praktiserende læge), en sygeplejerske og en SOSU-assistent, når en ny lægeklinik åbner i Havndal Sundhedshus som afløsning for den ene af byens nuværende praktiserende læger, der går på pension. Forud for åbningen er gået et stort arbejde i forvaltningen med at få udbud og kontrakt på plads.

"Jeg er rigtig glad for, at borgerne i Havndal og omegn fortsat kan have let adgang til en praktiserende læge. Det er vigtigt for sundheden og den daglige tryghed og et tydeligt eksempel på byrådets fokus på sundhed for alle borgerne i Randers Kommune uanset, hvor man bor. Forvaltningen har gjort et godt arbejde for at dette nu kan lade sig gøre, og jeg ved, det betyder rigtigt meget i lokalsamfundet", siger formand for Sundheds-, idræts- og kulturudvalget, Louise Høeg.

Et hus med mange aktiviteter

Havndal Sundhedshus blev indviet 1. april 2022 og huser blandt andet forskellige kommunale sundhedstilbud som tandpleje, sundhedspleje og rehabiliteringsenhed.

Samtidigt fungerer huset også som samlingspunkt for borgerne i Havndal og omegn. Borgerne kommer selv med forslag til husets aktiviteter, og du kan læse mere om Havndal Sundhedshus og se kalenderen på www.randers.dk/havndalsundhedshus

Regionen har indgået kontrakt med MedAssist fra 1. januar 2023 til 31. december 2025 med mulighed for forlængelse af aftalen i et år. Selskabet driver i forvejen lægeklinikker i Struer, Skive, Bøvlingbjerg, Nykøbing Sjælland, Holbæk, Rødby og Horslunde.© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.